Verschillende marktkramen en podia

Wij hebben een groot assortiment aan marktkramen en podia. Voor binnen en buiten, in verschillende afmetingen en ook meerdere kleuren. Benieuwd welke mogelijkheden wij bieden? Op deze pagina vind je alle informatie, maar je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen op +31622084910. We geven graag advies.

Onze marktkramen

Ons assortiment bestaat uit verschillende marktkramen. Je kunt kiezen uit 2 meter, 3 meter en 4 meter kramen. Verder hebben we verschillende zeilkleuren en is de ene kraam geschikt voor binnen en de andere juist voor buiten. Alle belangrijke details, zoals afmetingen en verschillen per marktkraam kun je hieronder terugvinden. 

2 meter marktkraam

Onze 2 meter marktkraam is perfect voor binnen. De zeilkleur is groen met wit gestreept en de kraam is volledig demontabel en dus eenvoudig uit elkaar te halen. De afmeting van deze kraam is 2 meter breed en 2,2 meter hoog. De bladbreedte is 85 cm en de breedte van de stalen bovenkant is 95 cm. Je kunt ook kiezen voor een tafel in plaats van een complete kraam (zie foto 2). 

3 meter marktkraam

Onze 3 meter marktkraam is perfect voor binnen, maar kan ook zeker voor buiten. Wat zeilkleur betreft kun je kiezen voor rood of geel en de kraam is demontabel en dus eenvoudig uit elkaar te halen. Deze kraam is ook schakelbaar, wat inhoudt dat je meerdere kramen aan elkaar vast kunt maken. De afmeting van deze kraam is 3 meter breed en 2,3 meter hoog. De bladbreedte is 100 cm en de breedte van de stalen bovenkant is 2,5 meter. Je kunt ook kiezen voor alleen een overkapping (zie foto 2) of een tafel in plaats van een complete kraam (zie foto 3).

4 meter marktkraam

Onze 4 meter marktkraam heeft een wit zeil en is bedoeld voor buiten. Deze kraam is schakelbaar, wat inhoudt dat je meerdere kramen aan elkaar vast kunt maken. De afmeting van deze kraam is 4 meter breed en 2,55 meter hoog. De bladbreedte is 1,14 meter en de breedte van de stalen bovenkant is 2,6 meter. Je kunt ook kiezen voor alleen een overkapping (zie foto 2) of een tafel in plaats van een complete kraam (zie foto 3). Verder is deze kraam ook windbestendig door de zeilborg die op de kraam bevestigd is (zie foto 4 en 5).

Onze podia

In ons assortiment hebben we verschillende podia. We hebben een podium van 4 meter breed en 3 meter diep en een groter podium van 8 meter breed en 3 meter diep. Bij het huren van een podium kun je kiezen uit twee kleuren. We bieden onze podia namelijk aan in het wit en zwart. 

Podium 4 meter breed

Op onderstaande foto's kun je zien hoe ons podium van 4 meter breed en 3 meter diep eruitziet. Het podium om deze foto is wit, maar het podium is dus ook in het zwart te huur.

Podium 8 meter breed

Op onderstaande foto's zie je ons grote podium van 8 meter breed en 3 meter diep. Op deze foto's is het podium zwart, maar we kunnen het podium dus ook in het wit aanbieden. 

Interesse of meer informatie nodig? 

Wij adviseren je graag welk type marktkraam of podium geschikt is voor jouw wensen. Bel, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@pelmarktkramen.nl. Dan helpen we je graag verder!