Marktkramen huren? Bij ons zit je goed

Overweeg jij om een marktkraam te huren? Een marktkraam kan zeer goed van pas komen. Zo kun je een marktkraam gebruiken om spullen te verkopen, als een buffettafel maar ook om iets tentoon te stellen. Wij hebben een groot assortiment aan marktkramen van goede kwaliteit. Voor binnen en buiten, in verschillende afmetingen en ook meerdere kleuren. 

Voor elk feest of event de juiste marktkraam

Wij verhuren marktkramen voor de meest uiteenlopende festiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan festivals, food-events, (buurt)feesten, beurzen, bedrijfspresentaties, informatiemarkten op scholen maar natuurlijk ook voor allerlei soorten markten. Van boeken en snuffelmarkten tot aan grote braderieën en jaarmarkten. Wij regelen alles voor je. Van bezorging en het opzetten, tot aan het afbreken en retourneren. Benieuwd welke marktkramen er allemaal in ons assortiment zitten? Klik dan hier om alle mogelijkheden te bekijken.

Meer informatie over marktkramen huren

Wil je graag meer informatie over het huren van marktkramen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. Vul onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail naar info@pelmarktkramen.nl. Even bellen kan natuurlijk ook altijd!